JELENTKEZZ ZOOM KONZULTÁCIÓRA

Válaszd ki az időpontod,
 majd beszéljünk személyesen!

Az alábbi időpontfoglaló rendszerből válaszd ki a számodra legmegfelelőbb időpontot, azt követően felkereslek Zoomon vagy telefonon a megadott időben és egy 60 perces konzultáció keretében tudjuk átbeszélni a vállalkozásod és, hogy én miként tudnék segíteni. 

Segítség a konzultációra,
történő felkészüléshez

Szeretnék neked segíteni a felkészülésben. Összeszedtem a legjobb tippjeim, amikkel a legtöbbet tudod kihozni a konzultációból.


1) Töltsd le a Zoom alkalmazást, melyet ingyenesen tudsz használni. A Zoom letöltéséhez klikk ide! A beszélgetés előtt küldök egy linket, amihez csatlakozva monitor megosztás mellett van lehetőségünk kielemezni a vállalkozásod és jobban megismerni egymást. 


2) Írd össze a kérdéseidet

Ha úgy érzed több mély kérdésed is van és nem férne bele az összes a konzultáció időtartamába, akkor priorizáld őket. Ehhez pár segítő kérdés:

Melyik hozhatja a legtöbb fejlődést?
Melyik témában lehet szerinted a legtöbb gyakorlati tapasztalatom?
Melyik kérdéssel kell a legkorábban foglalkoznod?
Mi az, amiben ha rosszul döntesz, a legtöbbet veszthetsz? (időben, pénzben, energiában, emberi vagy üzleti kapcsolatokban stb.)


3) Legyen lehetőséged kényelmesen és gyorsan jegyzetelni

Ehhez vagy laptop, vagy írószer szükséges majd.


4) Használj headsetet (mikrofonos fülhallgató)

Ekkor szabad lesz a kezed és le tudod írni az új gondolatokat, ötleteket.


5) Rögzítsd a beszélgetést, ha szeretnéd

Hozzájárulok, hogy hangfelvételt készíts a beszélgetésről bármilyen módon. Ha ez értékes lehet neked, akkor készülj fel rá technikailag és teszteld le előre.


6) Ha bármit szeretnél küldeni, azt már előre küld el. 

Azért fontos, mert ha már a konzultáció előtt összeszedted és elküldted őket, akkor nem azzal megy el az időnk, hogy diktálod az URL-t, összeszeded a képeidet, és éppen várunk az email szolgáltatókra, hogy megérkezzen a levél. Jöhet a leveled az info@fotosleszek.hu-ra.


7) Légy pontos, mert előtted és utánad is előfordulhat konzultáció

A magam részéről mindent meg fogok tenni, hogy a lehető legprecízebben menjenek a dolgok. Igyekszem mindenkit percre pontosan akkor hívni, amikorra az időpont foglalva lett.

Ha nem érlek el elsőre, akkor még egyszer fogok próbálkozni, utána már csak Te tudsz majd visszahívni. Ez esetben csak az eredeti idősávot tudjuk kitölteni, tehát nincs lehetőség hosszabbítani a konzultáción és később pótolni sem tudjuk. Köszönöm az ezzel kapcsolatos megértésedet!